Kennisgeving van de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat over de start van een openbare voorbereidingsprocedure in de zin van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht inzake het ontwerpbesluit tot verlengbaarheid van de PAMR-vergunning in de 450 – 470 MHz-band

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat;

Gelet op artikel 3:10 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 18 van het Frequentiebesluit 2013;

Maakt bekend:

Ten behoeve van het voornemen om de PAMR-vergunning in de 450 – 470 MHz-frequentieband verlengbaar te maken, wordt het ontwerpbesluit inzake:

  • de keuze om de PAMR-vergunning verlengbaar te maken met een periode van vier jaar tot en met 17 november 2024,

  • de wijziging van de aan die vergunning verbonden voorschriften en beperkingen,

voorbereid overeenkomstig de uniforme voorbereidingsprocedure, bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het ontwerpbesluit is gepubliceerd op de site www.internetconsultatie.nl. Eenieder kan hier zijn zienswijze op het ontwerpbesluit kenbaar maken.

De termijn voor het naar voren brengen van zienswijzen in het kader van de openbare voorbereidingsprocedure in de zin van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de publicatiedatum van deze kennisgeving.

Het ontwerpbesluit ligt gedurende de consultatie ter inzage bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73, 2594 AC, Den Haag, op de gebruikelijke kantooropeningstijden.

U kunt ook een schriftelijke reactie per post sturen naar:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Directie Telecommarkt

t.a.v. dhr. R. Rentmeester

kamer D-passage 3

Postbus 20401

2500 EK Den Haag

Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u dit uiterlijk binnen drie weken na publicatie van deze kennisgeving kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar r.rentmeester@minez.nl, onder vermelding van de namen van de personen die een mondelinge zienswijze wensen te geven alsmede van de namen van de personen die anderszins aanwezig zullen zijn. Indien u een ander (rechtspersoon, natuurlijke persoon) vertegenwoordigt, wordt u verzocht om per post of e-mail documenten mee te sturen waaruit blijkt dat u bevoegd bent om die ander te vertegenwoordigen. U ontvangt per e-mail een uitnodiging voor een afspraak. De afspraak voor het naar voren brengen van de zienswijze zal tijdens de zienswijzetermijn in Den Haag plaatsvinden. Partijen worden niet in elkaars aanwezigheid gehoord, om uitwisseling van concurrentiegevoelige informatie te voorkomen.

Naar boven