Ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Veldweg 1”

Logo Heumen

NL.IMRO.0252.BubpVeldweg1-OW01

 

Burgemeester en wethouders van Heumen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan "Buitengebied, Veldweg 1”, zoals vervat in het GML bestand NL.IMRO.0252.BUbpVeldweg1-OW01 en het bijbehorende analoge plan inclusief de daarbij horende bijlagen ter inzage wordt gelegd. Burgemeester en wethouders van Heumen maken bij de vaststelling van het bestemmingsplan gebruik van de aan hen toegekende wijzigingsbevoegdheid. Met de vaststelling van dit bestemmingsplan wordt de agrarische bestemming omgezet naar een woonbestemming.

 

Procedure

Voor dit plan wordt de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure gevolgd. Dit houdt in dat voordat een besluit genomen wordt zienswijzen kunnen worden ingediend. Het tijdig indienen van een zienswijze is een voorwaarde om in een later stadium beroep in te kunnen stellen tegen de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan.

 

Inzageperiode

Het ontwerp-bestemmingsplan en het ontwerp-vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken zijn vanaf donderdag 23 augustus 2018 tot en met woensdag 3 oktober 2018 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen gedurende die periode tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

 

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een ieder gedurende deze termijn schriftelijk of mondelinge zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 024-3588347.

 

Malden, 22 augustus 2018.

 

Naar boven