Rompertweg 7 te Rosmalen, Wijzigingsplan

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 3 en 4 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het wijzigingsplan ‘Rompertweg 7, Rosmalen’ (NL.IMRO.0796.0002392-1401) met ingang van 20 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied ligt in het buitengebied van de gemeente 's-Hertogenbosch, ten noorden van de kern Rosmalen. Het bedrijfsperceel grenst aan de noordzijde aan de Rompertweg (met aan de overzijde agrarisch gebied in de vorm van landbouwgrond). Aan alle overige zijden grenst het plangebied direct aan agrarisch gebied in de vorm van landbouwgrond.

 

Initiatiefnemer exploiteert op het adres Rompertweg 7 te Rosmalen een intensieve veehouderij in de vorm van een varkenshouderij. De initiatiefnemer is van plan om de intensieve veehouderij te beëindigen en voort te zetten als regulier bedrijf met een bedrijfsverzamelgebouw (max. cat. 2).

 

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

Beroep tegen het wijzigingsplan?

Wilt u beroep instellen tegen het wijzigingsplan dat het college heeft vastgesteld? U kunt alleen beroep instellen als u belanghebbende bent. Bovendien moet u tijdig een zienswijze over het ontwerp wijzigingsplan bij het college hebben ingediend. Dit laatste geldt niet in twee gevallen:

  • als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest zich tijdig tot het college te wenden; of

  • als u beroep wilt instellen tegen wijzigingen die het college pas bij de vaststelling van het wijzigingsplan in het ontwerp heeft aangebracht.

 

Als u beroep wilt instellen, moet u een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in de periode dat het vastgestelde wijzigingsplan ter inzage ligt.

 

Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

 

Naar boven