Verkeersbesluit

Logo Landsmeer

Besluitnummer:VB2018-005

GELET OP

het verzoek van mevrouw M. van Breemen-Jansen, wonende Schaepeboet 1 te Landsmeer; tot aanleg van een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats nabij de woning;

artikel 12 van het 'Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW);

artikel 18 van de 'Wegenverkeerswet 1994';

paragraaf 2.3 van het vigerende 'Gemeentelijk Verkeer en Vervoer Plan 2007-2012'

OVERWEGENDE:

dat na medisch onderzoek en het inwinnen van informatie over de parkeersituatie bij de woning, het gebleken is dat er aanleiding bestaat om een gehandicaptenparkeerplaats aan te leggen.

BESLUIT

1. tot het aanleggen van een gehandicaptenparkeerplaats door het plaatsen van een verkeersbord E6 inclusief onderbord met kenteken: SL-118-T; gelegen nabij de woning Schaepeboet 1 te Landsmeer, zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende situatietekening(WWG-ve-18005-01).

namens het college van Landsmeer

R. Schoorstra

Beleidsmedewerker verkeer en infrastructuur

Bezwaarmogelijkheid

Op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit binnen 6 weken na de dag van toezending een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en wethouders, Postbus 1, 1120 AA Landsmeer. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

A. de naam en het adres van de indiener, B. de dagtekening, C. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, D. de gronden van het bezwaar.

Dit bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet.

Naar boven