Rectificatie bekendmaking niet vaststellen bestemmingsplan ‘Herbouw woning Kampstraat 7’ in Hulsberg, gemeente Nuth

Logo Nuth

Burgemeester en wethouders van Nuth maken bekend dat de raad op 3 juli 2018 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Herbouw woning Kampstraat 7’ Hulsberg niet vast te stellen.

 

Deze bekendmaking betreft een rectificatie van de eerdere bekendmaking van 16 juli 2018. De rectificatie is noodzakelijk, omdat bij de eerdere bekendmaking de wijze van terinzagelegging niet juist is vermeld. Hiermee wordt dit hersteld. Tevens is de beroepstermijn gewijzigd.

 

Het bestemmingsplan ‘Herbouw woning Kampstraat 7’ diende als planologisch kader voor het bouwen van een woning op het perceel Kampstraat 7, kadastraal bekend als gemeente Nuth, sectie L, nummer 114, nadat de bestaande woning is gesloopt.

 

Terinzagelegging

Het raadsbesluit tot het niet vaststellen van het bestemmingsplan ‘Herbouw woning Kampstraat 7’  met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van woensdag 15 augustus 2018 gedurende 6 weken en één dag ter inzage in het gemeentehuis te Nuth.

 

Inzien van stukken op afspraak

Voor het inzien van stukken dient u een afspraak te maken. Een afspraak maakt u bij voorkeur digitaal, via www.nuth.nl, via het telefoonnummer 14045 of persoonlijk aan de receptie. De afspraaktijden zijn dagelijks van 8.30 tot 17.00 uur (op vrijdag tot 16.00 uur).

 

Beroep

Vanwege de rectificatie geldt een nieuwe beroepstermijn. Tegen het raadsbesluit tot het niet vaststellen van het bestemmingsplan staat vanaf donderdag 16 augustus 2018 gedurende 6 weken (dus tot en met woensdag 26 september 2018) voor belanghebbenden beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State open.

 

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. In het beroepschrift vermeldt u waarom u het niet eens bent met het besluit.

 

Ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het onderhavige besluit tot verwerping van het bestemmingsplan in werking de dag na de afloop van de ter visie legging, i.c. 27 september 2018. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

 

Digitaal beroep

Alleen burgers kunnen via Digitaal loket van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep instellen. Men dient te beschikken over Digid om in te kunnen loggen.

Nuth, dinsdag 14 augustus 2018

Naar boven