Gemeente Leudal-Besluit beoordelingsplicht milieueffectrapportage Stekstraat 18 in Baexem

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van Leudal maken bekend, dat de volgende aanmeldingsnotitie is ontvangen:

  • 1.

    voor de ontwikkeling een schapen- en rundveehouderij op Stekstraat 18 in Baexem. Voor deze ontwikkeling moeten een nieuwe schapenstal en een koeienstal met werktuigberging wordt gebouwd. Onderdeel van de aanvraag zijn tevens vier vakantiewoningen als verbreedde bedrijfsactiviteit bij de veehouderij.

Op basis van deze aanmeldingsnotitie moet beoordeeld worden of er een milieueffectrapportage moet worden gemaakt voorafgaande aan de nog te verlenen milieuvergunning. Burgemeester en wethouders hebben besloten dat voor de activiteit, vanwege de bijzondere omstandigheden die zij voor het milieu kan hebben, geen milieueffectrapport moet worden gemaakt.

Ter inzage

De aanmeldingsnotitie en bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage, tijdens de openingstijden, bij de receptie van het gemeentehuis van Leudal, Leudalplein 1 in Heythuysen, van donderdag 9 augustus 2018 t/m woensdag 19 september 2018.

Bezwaar

Een besluit beoordelingsplicht milieueffectrapportage is een voorbereidingsbesluit, waartegen geen direct bezwaar of beroep mogelijk is. Eventuele zienswijzen tegen dit besluit kunnen later in de omgevingsvergunningprocedure worden ingebracht.

 

Naar boven