Ontwerp omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning op het perceel Keverdijk 14

Logo Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat zij voornemens zijn om, op grond van art. 2.1 lid 1 onder a en c, alsmede art. 2.12 lid 1 sub a, onder 3 van de Wabo, medewerking te verlenen voor de activiteit “bouwen” en de activiteit “afwijken van het bestemmingsplan” ten behoeve van het volgende plan:

  • het realiseren van een woning op het perceel Keverdijk 14

In verband hiermee ligt het besluit, met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 1 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage in het informatiecentrum van het stadskantoor aan de Nieuwstraat 70a (tijdens openingstijden). Het besluit is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.weesp.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen inzake het ontwerpbesluit kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Weesp, postbus 5099, 1380 GB Weesp, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp besluit Keverdijk 14’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of nadere informatie maakt u een afspraak met de afdeling Vergunningen en Toezicht, via telefoonnummer 0294-491 391. Verslaglegging van mondelinge zienswijzen vindt plaats.

De ingekomen zienswijzen betrekken wij bij de definitieve besluitvorming inzake het voorliggende plan.

Naar boven