Verleende omgevingsvergunning Franekerweg 24 te Schalsum (uitgebreide procedure), bouwen van een agrarisch bedrijfsgebouw en een bedrijfswoning, Franekerweg 24, 8813 JA, Schalsum

Logo Waadhoeke

Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving

De taken van de afdeling VTH zijn onder andere vergunningverlening, toezicht en handhaving op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, en aanverwante regelgeving

 

Verleende omgevingsvergunning Franekerweg 24 te Schalsum (uitgebreide procedure)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waadhoeke maken bekend dat zij op 27 juli 2018 in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht met toepassing van de uitgebreide procedure een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • Franekerweg 24, 8813 JA Schalsum, bouwen van een agrarisch bedrijfsgebouw en een bedrijfswoning, O-2017-0184;

 

De omgevingsvergunning ligt tot en met 12 september 2018 ter inzage bij de centrale balie in het gemeentehuis aan de Harlingerweg 18 in Franeker.

 

Heeft u vragen?

Voor informatie over de aanvraag of procedure kunt u bellen met de afdeling V&VTH (0517-380380).

 

Beroep instellen?

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen beroep instellen (Algemene wet bestuursrecht). U kunt vanaf 2 augustus 2018 tot en met 12 september 2018 beroep instellen.

  

U kunt alleen in beroep gaan als:

  • u een zienswijze tegen de ontwerpvergunning heeft gegeven, en

  • u belanghebbende bent. U bent belanghebbende als uw belang rechtstreeks bij de verleende vergunning is betrokken. Of u ook echt belanghebbende bent wordt getoetst aan de wet.

 

U stuurt uw beroepschrift naar

Rechtbank Noord-Nederland

afdeling Bestuursrecht

postbus 150

9700 AD Groningen.

 

In uw beroepschrift staat in ieder geval:

  • uw naam en adres;

  • de datum;

  • omschrijving van het besluit waar het beroep zich tegen richt;

  • de redenen, waarom in beroep wordt gegaan;

  • uw handtekening

 

Bij het beroepsschrift moet u een afschrift van de zienswijze bijvoegen. Voor het voeren van een procedure bij de bestuursrechter zijn kosten verbonden.

 

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank. Ga hiervoor naar de website http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor deze precieze voorwaarden.

 

Wilt u dat het besluit niet meteen ingaat?

Dan kunt u om een ‘voorlopige voorziening’ vragen bij de rechtbank. Dit is een voorlopige beslissing om een bepaalde handeling uit te stellen of juist door te laten gaan. Dit kan alleen als u  tegelijkertijd met of na indiening van het beroepschrift heeft ingediend.

Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij:

Rechtbank Noord-Nederland

Afdeling bestuursrecht

Postbus 150

9700 AD Groningen

Naar boven