Ontwerp bestemmingsplan “Het Spui”

Logo Strijen

Burgemeester en wethouders van Strijen maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan

“Het Spui” vanaf donderdag 2 augustus 2018 gedurende 6 weken (dus tot 13 september 2018) tijdens de openingstijden ter inzage ligt bij het bureau Ruimtelijke Ordening, Wonen en Milieu (ROWM) in het gemeentehuis (Waleplein 2 in Strijen).

Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur. Op afspraak is het mogelijk op een ander moment binnen kantoortijden de stukken in te zien.

Het ontwerp bestemmingsplan is ook te raadplegen via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder “NL.IMRO.0617.BPHetSpui-on01”.

Nader informatie kunt u vinden op onze website: www.strijen.nl onder inwoner en bezoeker, wonen en leven, wonen en bouwen, bestemmingsplannen, Het Spui.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op op het terrein van de voormalige basisschool

‘Het Spui’, gelegen tussen de woningen aan het Spui 28 tot en met 38 en de achterzijde van de woningen met de nummers 13 tot en met 25 aan de Schenkeldijk.

Voor deze herontwikkeling is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan heeft tot doel het planologisch-juridisch kader vast te stellen voor de realisatie van maximaal 13 woningen.

Ingezetenen en belanghebbenden worden gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Strijen, Postbus 5881, 3290 EA Strijen.

Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken.

Strijen, 1 augustus 2018

het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen,

Namens deze:

J. de Pee

sectorhoofd Wonen & Werken

Naar boven