Verleende omgevingsvergunning reguliere procedure, verbouwen woning Terpweg 1 te Godlinze

Logo Delfzijl

Burgemeester en wethouders van de gemeente Delfzijl hebben op 19 juli 2018 een omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen van een woning aan de Terpweg 1, 9908 PG te Godlinze.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na datum verzending schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college. Alle informatie over het indienen van een bezwaarschrift vindt u op www.delfzijl.nl in de productencatalogus (gebruik de zoekterm ‘bezwaar’).

 

Daarnaast kunt u in spoedeisende gevallen de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek kunt u samen met een kopie van uw bezwaarschrift sturen aan de voorzieningenrechter van de sector bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

Inlichtingen

Informatie over deze verleende vergunning krijgt u bij de Werkorganisatie DEAL-gemeenten via telefoonnummer (0596) 63 97 00. Algemene informatie over procedures rond omgevingsvergunningen vindt u op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bouwregelgeving.

 

Naar boven