Voorontwerpbestemmingsplan, “Middelkoop 72 en Kerkweg 29, Leerbroek” ter inzage

Logo Zederik

Het college van de gemeente Zederik maakt, op grond van de gemeentelijke inspraakverordening, bekend dat het voorontwerp “Middelkoop 72 en Kerkweg 29, Leerbroek” vanaf 27 juli 2018 zes weken ter inzage ligt bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan voorziet in een bestemmingsruil tussen de percelen Middelkoop 72 en Kerkweg 29 in Leerbroek. Hierbij wordt een deel van de bestemming “Bedrijf” van het perceel Middelkoop 72 verplaatst naar het perceel Kerkweg 29. De locatie aan de Kerkweg betreft het transportbedrijf A. de Jong.

Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een inspraakreactie indienen. Dat betekent dat u uw mening over dit voorgenomen besluit kunt geven. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van de gemeente Zederik, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0183) 35 65 00.

 

Deze melding wordt tevens gedaan op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening. Op deze manier worden inwoners en maatschappelijke organisaties in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij de ruimtelijke besluitvorming.

Naar boven