Ontwerpwijzigingsplan Kasteelweg 12, Baexem

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van dinsdag 24 juli tot en met maandag 3 september 2018 ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan voor het perceel Kasteelweg 12 in Baexem. Het wijzigingsplan houdt in dat op de agrarische bestemming ter plaatse van de bedrijfswoning de aanduiding “Plattelandswoning” wordt opgenomen waardoor de bedrijfswoning bewoond mag worden door personen die geen relatie met het agrarisch bedrijf hebben.

Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen via de link: NL.IMRO.1640.WP18BaKasteelweg12-ON01 (=planidentificatienummer\IDN). De bronbestanden zijn beschikbaar via de link Bronbestanden WP Kasteelweg 12 Baexem.  Een papieren versie van het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1, gedurende de openingstijden van de receptie.

Tijdens de termijn van tervisielegging kunnen schriftelijk en/of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak via het Klantcontactcentrum (0475) 85 9000.

 

Naar boven