Vaststelling wijzigingsplan Vennenweg 7 Tinallinge

Logo Winsum

Burgemeester en wethouders van Winsum hebben op 17 juli 2018 het wijzigingsplan ‘Vennenweg 7 Tinallinge’ vastgesteld. Het plan heeft betrekking op een deel van de gronden van een agrarisch bedrijf dat inmiddels geheel is beëindigd. Er is bij de gemeente een verzoek ingediend om de agrarische bestemming om te zetten in een woonbestemming. In de bestemming ‘agrarisch’ van het bestemmingsplan Buitengebied Winsum is een bevoegdheid opgenomen om na beëindiging van een agrarisch bedrijf de bestemming ‘Agrarisch’ onder voorwaarden te mogen wijzigen in ‘Wonen’. Omdat aan de voorwaarden wordt voldaan heeft het college besloten hieraan medewerking te verlenen.

Plan inzien

Het plan ligt vanaf 25 juli 2018 tot en met 4 september 2018 ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. U kunt het plan ook inzien via www.winsum.nl onder het kopje Ruimtelijke Plannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl onder de naam ‘Vennenweg 7 Tinallinge’, of de code NL.IMRO.53.BPTI2018INBR1-VA01.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht bij burgemeester en wethouders van Winsum kunnen tijdens de inzagetermijn schriftelijk beroep instellen tegen de vaststelling van het wijzigingsplan. Belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest kunnen ook beroep instellen.

Stuur uw beroep naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Stelt u beroep in, dan kunt u tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van burgemeester en wethouders van de gemeente Winsum treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven