Wijzigingsplan plattelandswoning Abr. Kroesweg 25, Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op 10 juli 2018 het wijzigingsplan plattelandswoning Abr. Kroesweg 25 hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan is opgesteld om de agrarische bedrijfswoning om te zetten naar een plattelandswoning. In een plattelandswoning is het mogelijk om te wonen zonder binding met het achtergelegen agrarische bedrijf, waartoe de woning behoorde. Het plangebied is gelegen aan de Abr. Kroesweg 25 in het zuidelijk gelegen buitengebied van Waddinxveen. Voor de exacte ligging wordt u verwezen naar de stukken.

Situering plangebied (zwarte rechthoek) en omgeving

Raadplegen van het wijzigingsplan plattelandswoning Abr. Kroesweg 25

Het wijzigingsplan wordt met ingang van 19 juli 2018 gedurende zes weken (tot en met 29 augustus 2018) ter inzage gelegd. De stukken zijn in te zien via de computer in de hal van het gemeentehuis, Beukenhof 1. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl. Het plan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.WPabrkroesweg25-0401) en www.waddinxveen.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘Momenteel ter inzage’.

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen gedurende de termijn van terinzagelegging, kunnen schriftelijk beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan Abr. Kroesweg 25. Het beroepschrift moet gezonden worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van voormelde beroepstermijn.

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, de heer X. Leenheer via telefoonnummer 140182 of via het e-mailadres ro@waddinxveen.nl.

Waddinxveen, 18 juli 2018

Naar boven