Niet vaststellen bestemmingsplan “Driesteek 7”, Zutphen

Logo Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 juni 2018 en 5 juli 2018 heeft besloten het bestemmingsplan “Driesteek 7” niet vast te stellen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan heeft van 23 november 2017 tot en met 3 januari 2018 ter inzage gelegen. Tegen het ontwerp bestemmingsplan zijn vier zienswijzen kenbaar gemaakt. De ingediende zienswijzen alsmede de overwegingen van de gemeenteraad zelf is aanleiding geweest om het bestemmingsplan niet vast te stellen.

 

Ter inzage

Het raadsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken ligt ter inzage met ingang van 19 juli 2018 voor een periode van zes weken (tot en met 29 augustus 2018) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage bij het loket op het stadhuis, ’s Gravenhof 2 te Zutphen. Het raadsbesluit is tevens in te zien via de site van de raad https://raad.zutphen.nl/vergaderstukken/raadsvergadering/raad-5-juli-2018-19-30-23-00.

 

Beroep

Tegen het raadsbesluit tot het niet vaststellen van het bestemmingsplan kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar rust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

Zutphen, 18 juli 2018

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven