Kennisgeving inspraak Bestemmingsplan Oudeland 2018

Logo Lansingerland

Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Oudeland 2018 , Berkel en Rodenrijs , Lansingerland

Er wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld voor het bedrijvenpark Oudeland 2018 met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0187. Burgemeester en wethouders van Lansingerland geven overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van dit voornemen.

Het plangebied ligt ten zuidwesten van de kern Berkel en Rodenrijs. Ten noordwesten van het plangebied bevindt zich het recreatie- en natuurgebied de Groenzoom. Het plangebied grenst aan de oostzijde aan de bebouwde kom van Berkel en Rodenrijs. Aan de zuidzijde grenst het plangebied aan de Zuidersingel. De westzijde van het plangebied wordt begrensd door de Molenweg.

Het bedrijvenpark is voor een deel ontwikkeld; een deel ligt nog braak. De voorgaande regeling wordt in de praktijk als dusdanig beperkend ervaren dat een nieuw bestemmingsplan gewenst is. In het nieuwe plan is een ruimere en meer flexibele regeling gewenst, waarbij de beoogde kwaliteiten van het terrein wel behouden blijft. Voor de woonbestemmingen aan de randen verandert er weinig.

Inspraak

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 17 juli tot en met 12 september het voorontwerpbestemmingsplan Oudeland 2018 met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0187 voor iedereen ter inzage ligt.

U kunt het plan inzien:

  • via ruimtelijkeplannen.nl {http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.1621.BP0187-VONT}.

  • via Ruimtelijke plannen Lansingerland {http://1621.roview.net/}

U kunt schriftelijk inspreken gedurende de termijn van terinzagelegging. Een schriftelijke reactie (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. inspraakreactie BP0187/02.

Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven