Vastgesteld bestemmingsplan Hoekeindseweg 119, Bleiswijk, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan “Hoekeindseweg 119” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0130-VAST op

5 juli 2018 gewijzigd hebben vastgesteld.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plangebied wordt begrensd door het perceel Hoekeindseweg 119 in Bleiswijk. Het bestemmingsplan biedt het juridisch-planologisch kader voor de ontwikkeling van het perceel naar kleinschalige bedrijvigheid en woon-werk kavels.

Inzage

U kunt het bestemmingsplan met bijbehorende stukken inzien vanaf 17 juli 2018:

  • -

    via Ruimtelijke Plannen [ http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1621.BP0130-VAST ]

  • -

    via Ruimtelijke Plannen Lansingerland [ https://1621.ropubliceer.nl/?phID=39D0F6A7-1A48-49C3-9649-9BD101E43877 ]

Beroep gewijzigd vastgestelde bestemming splan

Gedurende de beroepstermijn (18 juli 2018 t/m 28 augustus 2018) kunnen belanghebbenden een (schriftelijk) beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die:

  • -

    Tijdig een zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht;

  • -

    Kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;

  • -

    Die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn aangebracht.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan, bij een spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Griffierecht

Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Op de website van de Raad van State kunt u meer informatie vinden over het instellen van beroep (www.raadvanstate.nl).

In werking treding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 29 augustus 2018, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voornoemde Afdeling. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven