Ontwerp uitwerkingsplan ‘Nijeveen – uitwerking Energieweg 19’

Logo Meppel

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Meppel bekend dat met ingang van 19 juli 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het uitwerkingsplan ‘Nijeveen –uitwerking Energieweg 19’.

 

Het plangebied betreft het perceel Energieweg 19 te Nijeveen (gedeelte van de oude NAM-locatie) op bedrijventerrein Spijkerserve. Met dit uitwerkingsplan wordt de bestemming voor de Energieweg 19 uitgewerkt en bedrijfsbebouwing mogelijk gemaakt. De initiatiefnemer is voornemens een opslagloods te bouwen op het perceel. Ten opzichte van het voorontwerp is er een tekstuele aanpassing van de toelichting gedaan en zijn 2 bijlagen aangepast.

 

Waar kunt u het ontwerp uitwerkingsplan inzien?

Het ontwerp van het uitwerkingsplan ligt ter inzage van 19 juli tot en met 29 augustus 2018 in het Stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel. Actuele openingstijden treft u op onze website www.meppel.nl. Het plan (verbeelding, regels, toelichting en eventuele bijlagen) kan digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl of op www.meppel.nl/bestemmingsplannen worden geraadpleegd. Het plan heeft de IMRO-code 'NL.IMRO.0119.Energieweg19-UWB1'.

 

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken.

 

Zienswijzen met betrekking tot het ontwerp van het uitwerkingsplan kunt u zowel schriftelijk als mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Meppel, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.

Meppel, 18 juli 2018

Burgemeester en wethouders van de gemeente Meppel

Naar boven