Ontwerp-bestemmingsplan Westwoud, Veldzichtstraat, Zoeterwoude

Logo Zoeterwoude

 

De gemeente Zoeterwoude laat weten dat vanaf 17 juli 2018 het ontwerp-bestemmingsplan 'Westwoud, Veldzichtstraat' te bekijken is.

Dit plan gaat over de locatie van de Westwoudschool aan de Veldzichtstraat. Het bestemmingsplan regelt de mogelijkheid om op deze locatie woningen te bouwen.

Op 5 april 2018 hebben wij een informatieavond hierover gehouden. Hierna is het voorontwerp-bestemmingsplan zes weken lang te bekijken geweest. Wij hebben in deze periode meerdere inspraakreacties ontvangen. Deze hebben wij samen met de beantwoording hiervan samengevat in bijlage 5 bij het ontwerp-bestemmingsplan. In deze periode is het plan ook aangeboden aan verschillende overheden en organisaties om over het plan te adviseren. Deze adviezen hebben wij verwerkt.

Het ontwerp-bestemmingsplan is zes weken lang te bekijken

U kunt het ontwerp-bestemmingsplan vanaf 17 juli 2018 bekijken op de volgende plekken:

• www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0638.BP00022-ONT2);

• in het gemeentehuis, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Voor het maken van een afspraak: www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken of 071-5806300.

U kunt reageren op het ontwerp-bestemmingsplan

Dit heet een zienswijze. U mag een zienswijze geven tot en met 27 augustus 2018. Stuur uw zienswijze naar: Gemeente Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA ZOETERWOUDE. U mag ook een reactie geven in een gesprek. Daarvoor vragen wij u een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met het Klant Contact Centrum 071-5806300.

De gemeenteraad gaat daarna besluiten over het vaststellen van het uiteindelijke bestemmingsplan

Daarbij gaat de gemeenteraad nadenken of er nog veranderingen nodig zijn. Bijvoorbeeld omdat er zienswijzen zijn ontvangen. Hoe en wanneer dat kan, maken wij op dat moment bekend.

Naar boven