Ontwerp “Wijzigingsplan Zuiderweg 12 Niekerk”

Logo Grootegast

Burgemeester en wethouders geven gelet op artikel 1.3.1 Bro kennis van het voornemen een wijziging van het bestemmingsplan vast te stellen om zo een uitbreiding van de ligboxenstal mogelijk te maken op het perceel plaatselijk bekend Zuiderweg 12 te Niekerk, kadastraal bekend gemeente Oldekerk, sectie B, nummers 2913, 2186 en 1554.

 

Het plangebied omvat het gebied zoals is aangegeven op de kaart die bij het ontwerp-wijzigingsbesluit hoort. Het plan is in strijd met het bestemmingsplan. Het college kan de bestemming wijzigen overeenkomstig artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening. Daarmee wordt de positie van het bouwvlak gewijzigd, zodat de uitbreiding van de ligboxenstal kan worden gerealiseerd.

 

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen van vrijdag 13 juli tot en met donderdag 23 augustus 2018 (gedurende zes weken) ter inzage bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis tijdens de openingsuren. Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0015.WZBG17HERS1-OW01.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan hebben wij beschikbaar gesteld op: http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen/ 

Omgang reacties

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Grootegast, Postbus 46, 9860 AA Grootegast, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbesluit Zuiderweg 12 Niekerk”, of naar het e-mailadres ruimtelijkeplannen@grootegast.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak naar voren worden gebracht.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met het KCC van de gemeente Grootegast op telefoonnummer 14 0594.

 

Naar boven