Toepassen coördinatieregeling Zuidlaan 59 Bergen

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen maken op grond van artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 5 juli 2018 heeft ingestemd met het toepassen van de coördinatieregeling voor het project Zuidlaan 59 Bergen.

Wat is een coördinatieregeling?

Het project voorziet in de bouw van vier grondgebonden woningen op het perceel Zuidlaan 59 te Bergen.

Om het plan te kunnen realiseren zijn een bestemmingsplan en een omgevingsvergunning nodig. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde besluiten gezamenlijk en met dezelfde procedure voor te bereiden. Ook vindt bundeling van rechtsbescherming plaats. Het bundelen van besluiten schept meer duidelijkheid over de projectvoortgang voor onder andere de burger. Belanghebbenden en bezwaarden hoeven zich maar op één procedure te richten.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het coördinatiebesluit is met ingang van 19 juli 2018 in te zien in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4, 1817 MR, Alkmaar.

Hoe kunt u reageren?

Dit coördinatiebesluit treedt de dag na de bekendmaking ervan in werking. Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen, via telefoonnummer 072 – 888 00 00.

Bergen, 18 juli 2018

Naar boven