Bekendmaking ontwerp onttrekkingsbesluit Westeind

Logo Papendrecht

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 19 juni 2018 het ontwerp onttrekkingsbesluit Westeind 130 in de zin van de Wegenwet hebben vastgesteld. Dit ontwerpbesluit ligt voor een ieder ter inzage alvorens het besluit voor definitieve vaststelling aan het college wordt voorgelegd.

Vanwege het leegstaande pand op Westeind 130 is de functie voor een extra voetgangersverbinding naar het gebouw komen te vervallen. De technische staat van de voetgangersbrug aan de achterzijde is slecht. Hierdoor is verwijdering noodzakelijk. Het pand zelf blijft vanaf het Westeind bereikbaar.

Inzagetermijn

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 16 juli 2018 zes weken (t/m 27 augustus 2018) voor een ieder tijdens de openingsuren van het gemeentehuis ter inzage bij de receptie.

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kan gedurende bovengenoemde termijn een ieder, schriftelijk, een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan burgemeester en wethouders van Papendrecht, postbus 11, 3350 AA Papendrecht o.v.v. zienswijze onttrekkingsbesluit Westeind 130. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp deze betrekking heeft.

Vervolg

Het college stelt het definitieve onttrekkingsbesluit in het kader van de Wegenwet vast.

Gemeente Papendrecht

Afdeling Beheer en Uitvoering

Naar boven