Rivier de IJssel; voorgenomen vaststelling Nota Bodembeheer gebiedsspecifiek beleid verondieping zandwinplas Marswaard in de gemeente Zutphen, Rijkswaterstaat

Nota Bodembeheer

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt, ter voldoening aan afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Op 19 februari 2018 is door Grondbereik, namens Grondbank Oost-Gelderland BV te Zutphen een verzoek ingediend om vaststelling van gebiedsspecifiek beleid (Nota Bodembeheer), conform artikel 45 van het Besluit bodemkwaliteit, voor de herinrichting van de zandwinplas Marswaard in de gemeente Zutphen. Het voornemen bestaat om de Nota Bodembeheer conform dit verzoek vast te stellen.

Terinzagelegging

Het ontwerp vaststellingsbesluit met de overige stukken ligt gedurende 6 weken, vanaf 19 juli 2018 tot en met 29 augustus 2018 ter inzage op de volgende adressen:

  • 1. Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Afdeling Vergunningverlening, Eusebiusbuitensingel 66 te Arnhem, op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur;

  • 2. Publieksbalie van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2, 7200 AA Zutphen. De gemeente werkt alleen op afspraak.

Zienswijzen

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijzen hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze stuurt u naar Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening (NOVV), Postbus 2232, 3500 GE Utrecht. U kunt uw zienswijze mondeling indienen via telefoonnummer 06-15952831.

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met afdeling Vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost Nederland, telefoon 06-15952831.

Arnhem, 9 juli 2018.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, Namens deze, Het hoofd van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost Nederland, C. Jol

Naar boven