Publicatie raadsbesluit verwerpen ontwerp bestemmingsplan, ‘Herbouw woning Kampstraat 7’ in Hulsberg, gemeente Nuth

Logo Nuth

Burgemeester en wethouders van Nuth maken bekend dat de gemeenteraad op 3 juli 2018 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Herbouw woning Kampstraat 7’ Hulsberg, niet vast te stellen.

Het bestemmingsplan ‘Herbouw woning Kampstraat 7’ diende als planologisch kader voor het bouwen van een woning op het perceel Kampstraat 7, kadastraal bekend als gemeente Nuth, sectie L, nummer 114, nadat de bestaande woning is gesloopt.

 

Ter inzage legging:

Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl . Tevens ligt het ontwerp bestemmingsplan gedurende zes weken met ingang van 16 juli  tot en met 20 augustus 2018 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Nuth. De gemeente Nuth werkt uitsluitend op afspraak. Een afspraak maakt u bij voorkeur digitaal, www.nuth.nl , via het telefoonnummer 14045 of persoonlijk aan de receptie. De afspraaktijden zijn dagelijks van 8.30 tot 17.00 uur (op vrijdag tot 16.00 uur).

 

Beroep:

Tegen het onderhavige besluit om het bestemmingsplan niet vast te stellen, kan gedurende de ter inzage legging beroep bij de Afdeling Bestuursrecht van de Raad van State worden ingediend. Van deze mogelijkheid kunnen gebruik maken:

  • -

    Een belanghebbende die tijdig zienswijze heeft kenbaar gemaakt tegen het ontwerp bestemmingsplan;

  • -

    Een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan op de daarvoor toegestane wijze kenbaar kon maken.

 

Het beroepsschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het onderhavige besluit tot verwerping van het bestemmingsplan in werking de dag na de afloop van de ter visie legging, i.c. 21 augustus 2018.

Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

 

Digitaal beroep:

Alleen burgers kunnen via Digitaal loket van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep instellen. Men dient te beschikken over Digid, om in te kunnen loggen.

 

 

Burgemeester en wethouders van Nuth.

Nuth, 15 juli 2018.

Naar boven