Bestemmingsplan “Vordenseweg 21-23 Warnsveld”, gemeente Zutphen

Logo Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 13 juli 2018 tijdens de algemene openingstijden bij het loket van de gemeente Zutphen, ’s Gravenhof 2, voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Bestemmingsplan “Vordenseweg 21-23 Warnsveld”

 

Het bestemmingsplan ziet op het wijzigen van de bestemming om de vestiging van een hoveniersbedrijf mogelijk te maken op het perceel Vordenseweg 21-23. Tevens wordt de voormalige locatie Oude Borculoseweg 3 bestemd tot wonen en natuur.

 

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Vordenseweg 21-23 en de Oude Borculoseweg 3 te Warnsveld.

 

Gewijzigde vaststelling

Het bestemmingsplan is door gemeenteraad op 2 juli 2018 met betrekking tot de regels ongewijzigd en de verbeelding gewijzigd vastgesteld. De wijziging betreft het aanpassen van de bestemming Agrarisch in de bestemming Natuur voor een deel van het perceel aan de Oude Borculoseweg 3.

 

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. De raad heeft bij de vaststelling één wijziging in het plan aangebracht.

Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze naar voren te brengen, alsmede een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de door de raad aangebrachte wijzigingen kan beroep instellen.

Beroep kan tot en met 24 augustus worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak kunt u, tegelijkertijd, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Plan inzien

Het bestemmingsplan “Vordenseweg 21-23 Warnsveld” kunt u inzien in het stadhuis, bij het Loket tijdens de algemene openingstijden. Het plan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl/plannenterinzage. Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp1416Vordensewg21-vs01

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO. 0301.bp1416Vordensewg21-vs01

 

 

Zutphen, 12 juli 2018

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven