Bestemmingsplan Molenaarsplein (De Verbinding Fase 3) onherroepelijk, gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Het bestemmingsplan Molenaarsplein, zoals dat door de gemeenteraad op 26 april 2018 is vastgesteld, heeft samen met het besluit en bijbehorende stukken, met ingang van 24 mei 2018 6 weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is geen beroep ingesteld. Het bestemmingsplan is hierdoor met ingang van 5 juli 2018 onherroepelijk geworden.

 

Het bestemmingsplan Molenaarsplein is de basis voor de ontwikkeling van een gedeelte van het Molenaarsplein te Ermelo (De Verbinding Fase 3). De ontwikkeling van het Molenaarsplein (De Verbinding Fase 3) is meegenomen in de laatste herziening van het bestemmingsplan 'Kom Ermelo'. De ontwikkelaar heeft, in samenspraak met de gemeente Ermelo, een gewijzigd bouwplan kenbaar gemaakt. Dit gewijzigde bouwplan benut niet de volledige planologische ruimte van het vigerende bestemmingsplan. De gemeente heeft het initiatief genomen om niet-benutte ontwikkelingsruimte planologisch te verwijderen. Zo wordt voorkomen dat er een (aanvullend) bouwplan wordt gerealiseerd. Een partiële herziening voorziet hierin.

 

Het bestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis door een afspraak te maken met de afdeling Publiekszaken via www.ermelo.nl/afspraak of bel met (0341)56 73 21. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen op www.ermelo.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) onder identificatienummer NL.IMRO.0233.Bpmolenaarsplein-0401.

 

 

Ermelo, 11 juli 2018

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven