Besluit milieueffectrapportage, Oss

Logo Oss

Burgemeester en wethouders van Oss maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 4.a., van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 8 februari 2018, aangevuld op 19 april 2018 en 24 mei 2018, heeft Hopman Agrarische Bedrijven B.V. medegedeeld dat hij voornemens is een mobiele mestscheidingsinstallatie op te richten. Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en wethouders van Oss hebben besloten dat door Hopman Agrarische Bedrijven B.V. géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voor de voorgenomen activiteit.

Naar de mening van burgemeester en wethouders van Oss leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu. Het besluit is genomen op 29 juni 2018.

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 12 juli 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van Bouwen, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 te Oss. Wij werken op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de  medewerkers van de balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving, tel. 140412.

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wabo aan de orde worden gesteld.

lwijksestraat 3

Naar boven