Gemeente Maastricht, tervisielegging van het ontwerp-uitwerkingsplan 'Ravelijnstraat'

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het ontwerp-uitwerkingsplan ‘Ravelijnstraat’ gedurende zes weken ter inzage wordt gelegd. Er wordt geen exploitatieplan opgesteld omdat het kostenverhaal anderszins is geregeld.

 

Gebiedsomschrijving en korte inhoud

Het plangebied wordt begrensd door de Halvemaanstraat in het noorden, de Ravelijnstraat en het Erfprinsbastion in het westen en zuiden en de Hoge Fronten aan de oostzijde.

 

Het plan is een uitwerking van de bestemming ‘wonen - uit te werken’ in het bestemmingsplan ‘Maastricht-West’ en maakt de bouw van 12 vrijstaande woningen mogelijk. Het overige deel van het plangebied krijgt een groene invulling.

 

Terinzagelegging, verbeelding en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van  20 juli 2018 ligt het uitwerkingsplan met de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage aan het gemeenteloket , Mosae Forum 10, Maastricht. Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website:  www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.upRavelijnstraat-ow01

  

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan burgemeester en wethouders van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van ‘Aan het College van burgemeester en wethouders van Maastricht, zienswijzen ontwerp-uitwerkingsplan ‘Ravelijnstraat’.

U kunt hiervoor een afspraak maken met dhr. E. Verheijden tel. 043-3504559. Het gesprek vindt plaats in Mosae Forum.

 

Maastricht, 13 juli 2018

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

 

De Secretaris,

Drs. P.J. Buijtels

 

De Burgemeester,

J.M. Penn-te Strake

 

Naar boven