Ontwerp bestemmingsplan 'Lippenoordweg'

Logo Hattem

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Lippenoordweg’ met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het ontwerp bestemmingplan is bedoeld om de nieuwbouw van 50 appartementen en 10 grondgebonden woningen mogelijk te maken op de locatie Lippenoordweg.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen vanaf donderdag 12 juli 2018 voor zes weken op afspraak ter inzage in het stadhuis (tot en met woensdag 22 augustus 2018). U kunt een afspraak maken via www.hattem.nl/afspraak of (038) 443 16 16. Het ontwerp bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.hattem.nl.

Reageren

Gedurende de inzagetermijn kan een schriftelijke zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan ingediend worden bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Heleen Stronks via (038) 443 16 16.

Naar boven