Ontwerpbestemmingsplan Landelijk gebied 2013 – 19e herziening –Middelsluissedijk OZ 35a Numansdorp

Logo Cromstrijen

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 16 juli 2018 het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied 2013 – 19e herziening – Middelsluissedijk OZ 35a Numansdorp’ gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan betreft het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen’ en ‘Tuin’ om realisatie van een burgerwoning mogelijk te maken.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn om op grond van artikel 110a e.v. van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde geluid vast te stellen voor de te realiseren woning. Het ontwerpbesluit hiertoe ligt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid liggen met ingang van 16 juli 2018 voor een ieder gedurende zes weken tijdens de openingstijden bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Buttervliet 1 in Numansdorp. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Een ieder wordt gedurende de inzagetermijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Cromstrijen, postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Zienswijzen over het ontwerpbesluit hoger grenswaarde geluid kunnen door belanghebbenden bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar worden gemaakt. Deze zienswijzen dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0186.

 

Naar boven