Vaststelling wijzigingsplan “De Es: gedeeltelijke wijziging”

Logo Werkendam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Werkendam maken bekend dat zij op 29 mei 2018 wijzigingsplan “De Es: gedeeltelijke wijziging” hebben vastgesteld (NL.IMRO.0870.02WP1145EsGWijzig-VA01).

Het wijzigingsplan maakt de bouw van acht woningen op het voormalig terrein van aannemersbedrijf Molhoek te Sleeuwijk mogelijk.

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan bekijken tot en met donderdag 16 augustus 2018

Het wijzigingsplan ligt vanaf vrijdag 6 juli 2018 gedurende zes weken ter inzage. U kunt het wijzigingsplan op 2 manieren bekijken:

  • 1.

    U maakt een afspraak om het wijzigingsplan te bekijken op het gemeentehuis (Raadhuisplein 1 in Werkendam). U kunt een afspraak maken via www.werkendam.nl of via (0183) 50 72 00.

  • 2.

    U bekijkt het wijzigingsplan digitaal via www.werkendam.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt in beroep gaan als u belanghebbende bent

U bent belanghebbende als het besluit invloed heeft op uw situatie. U kunt alleen in beroep gaan:

-Als u kunt bewijzen dat u niet in staat was om op tijd uw mening te geven bij burgemeester en wethouders over de ontwerpversie van het wijzigingsplan.

U kunt tot en met donderdag 16 augustus 2018 in beroep gaan

U gaat in beroep door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt ook om een voorlo pige voorziening vragen bij de Raad van State in Den Haag

Ons besluit blijft geldig totdat de rechter heeft besloten over uw beroep. Is het voor u belangrijk dat de uitvoering van ons besluit direct wordt tegengehouden? Dan kunt u ook een voorlopige voorziening vragen aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Werkendam, 5 juli 2018

Naar boven