‘MARIAGAARDE 17 KATWIJK’

Logo Cuijk

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 lid 1 Wet ruimtelijke ordening is aangegaan en de zakelijke beschrijving ter inzage wordt gelegd.

De anterieure overeenkomst is aangegaan met de eigenaar van de percelen plaatselijk bekend Mariagaarde 17 en Pastoor Suijsstraat 1 te Katwijk, kadastraal bekend gemeente Cuijk, sectie F, nummers 550 en 614 op 26 juni 2018. De overeenkomst heeft betrekking op de bestemmingsplanwijziging ten behoeve van het wijzigen van een voormalige winkel met bedrijfswoning in 2 burgerwoningen.

Omdat de overeenkomst is aangegaan voordat het bestemmingsplan hiervoor van kracht wordt, wordt deze overeenkomst een anterieure overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de functiewijziging van de panden, de rechten en plichten als ook over de vergoeding van de kosten ten aanzien van de planologische medewerking die de gemeente voornemens is te verlenen.

De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst ligt zes weken ter inzage van donderdag 5 juli 2018 tot en met woensdag 15 augustus 2018. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Cuijk, 5 juli 2018

 

Naar boven