Ontwerpbestemmingsplan Reijmerstokkerdorpsstraat 123 te Reijmerstok

Logo Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor de gronden, gelegen aan de Reijmerstokkerdorpsstraat 123 te Reijmerstok, kadastraal bekend gemeente Gulpen, sectie F, nummers 170, 174 en 175.

Het bestemmingplan voorziet in het bevriezen van de bestaande situatie. Er zullen meerdere bouwvlakken ontstaan waarvan de grenzen strak om de bestaande bebouwing liggen. Als gevolg hiervan zijn op het terrein geen nieuwe ontwikkelingen meer mogelijk. Tevens is in het bestemmingsplan een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Deze wijzigingsbevoegdheid houdt in dat de bestemming van de onderhavige gronden gewijzigd kan worden van ‘Agrarisch – agrarisch bedrijf’ naar ‘Wonen’, middels een wijzigingsplan.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Reijmerstokkerdorpsstraat 123 te Reijmerstok” en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 5 juli 2018 t/m 12 september 2018 voor iedereen ter inzage.

Inzien kan via:

  • -

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u een persoonlijke toelichting op het plan wenst dient u een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

  • -

    De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (onderwerpen / bestemmingsplannen / overzicht-bestemmingsplannen).

  • -

    www.ruimtelijkeplannen.nl

     

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de Gemeenteraad, Postbus 56, 6270 AB Gulpen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Projecten, mevrouw mr. M.J.M. Godschalk via het algemene telefoonnummer 14043.

Naar boven