vastgesteld wijzigingsplan Reststroken Kernen, Lingewaard

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 19 juni 2018 het volgende wijzigingsplan hebben vastgesteld.

Wijzigingsplan Reststroken Kernen, Lingewaard.

Met dit wijzigingsplan wordt beoogd de bestemming van zogenaamde reststroken groen om te zetten in de bestemming “wonen”. Dit wijzigingsplan heeft betrekking op ongeveer 160 verschillende locaties verspreid over de verschillende kernen.

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om geen exploitatieplan vast te stellen.

Het  vastgestelde wijzigingsplan reststroken Kernen, Lingewaard met bijbehorende stukken ligt voor een ieder ter inzage van donderdag 4 juli 2018 tot en met 15 augustus 2018. Het wijzigingsplan wordt op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • 1.

    Het digitale ontwerpwijzigingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (onder planidentificatienummer

  • 2.

    Zowel het digitale als analoge wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact centrum op telefoonnummer (026) 32 60 111. 

    Gelet op artikel 8.2 lid 1 Wet op de ruimtelijke ordening juncto artikel 6:13 Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren is gebracht, binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

     

    Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

     

    Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

    Burgers kunnen met hun DigiD ook beroep indienen via het digitale loket op de website van de raad van State https://digitaalloket.raadvanstate.nl

      

    Bemmel, 4 juli 2018

 

Naar boven