Bekendmaking boetebeschikking inzake boete Emmanuel Adofo, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maakt bekend op 26 juni 2018 een besluit te hebben genomen, gericht aan dhr. Emmanuel Adofo (hierna te noemen: belanghebbende), geboren op 18 december 1982 in Accra (Ghana), huidige verblijfplaats onbekend, inzake een overtreding van de Wet arbeid vreemdelingen. Bij dit besluit is een boete opgelegd van € 3.000,-. Het volledige besluit ligt voor belanghebbende ter inzage op het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, adres Parnassusplein 5, 2511 VX Den Haag; indien belanghebbende daarom verzoekt, zal hem een afschrift van het besluit worden verstrekt.

Tegen dit besluit kan belanghebbende bezwaar indienen. Daartoe moet binnen zes weken na datum van publicatie van deze tekst in de Staatscourant een bezwaarschrift worden ingediend bij de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, t.a.v. de Directie Wetgeving, Bestuurlijke en Juridische Aangelegenheden, Bureau Ondersteuning, Team 1, Postbus 90801, 2509 LV Den Haag (fax +31(0)70 3335116). Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van deze beschikking alsmede de reden(en) waarom de beschikking niet juist wordt gevonden. Het bezwaarschrift dient in de Nederlandse taal te zijn gesteld.

Een bezwaarschrift kan ook per e-mail worden ingediend. Dan moet het bezwaarschrift in pdf-formaat als bijlage in de e-mail worden verzonden. Deze bijlage moet een ingescande “natte” handtekening bevatten. Hiermee wordt bedoeld dat het bezwaarschrift met de hand moet worden ondertekend, voordat het wordt ingescand en opgeslagen in pdf-formaat (bij voorkeur met tekst herkenning). Deze e-mail met bijlage dient gezonden te worden naar: wbja-bezwaren-bo-t1@minszw.nl. Het bezwaar schort de werking van de beschikking niet op. Dit houdt in dat, ook al is er bezwaar aangetekend tegen deze beschikking, de bestuurlijke boete binnen de gestelde termijn dient te worden betaald.

Naar boven