Coördinatiebesluit 1e partiele herziening Klappolder, Bleiswijk

Logo Lansingerland

Ontwerp besluiten gemeentelijke coördinatieregeling ‘1e partiele herziening Klappolder’, Bleiswijk

 

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat dat zij op d.d. 5 juni 2018, hebben besloten in te stemmen met de toepassing van de coördinatieregeling ex artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) voor de herontwikkeling van het Royal Flora Holland, Bleiswijk

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de volgende besluiten, die met de toepassing van de gemeentelijke coördinatieregeling worden voorbereid, met ingang van 3 juli 2015 tot en met 13 augustus 2018 ter inzage liggen:

  • 1.

    het ontwerpbestemmingsplan ‘1e partiele herziening Klappolder’, Bleiswijk met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0081H01-ONTW;

  • 2.

    de ontwerp omgevingsvergunning met kenmerk 16528 voor de ontwikkeling van de nieuwbouw voor de herontwikkeling van het Royal Flora Holland;

  • 3.

    Coördinatiebesluit 1e partiele herziening Klappolder;

  • 4.

    M.e.r beoordelingsbesluit 1e partiele herziening Klappolder.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plangebied betreft de voormalige veilinglocatie van Royal Flora Holland op het bedrijventerrein Klappolder in Bleiswijk. De locatie wordt omsloten door de Klappolder en de Hoefweg (N209), nabij de snelweg A12 en de Rotte.

Met het bestemmingsplan wordt beoogd vervangende nieuwbouw mogelijk te maken. Hiervoor is het noodzakelijk om de huidige bouwregels aan te passen, zodat een efficiëntere inrichting van het terrein mogelijk wordt.

Zienswijzen

Op de besluiten is de gemeentelijke coördinatieregeling van toepassing. Dit betekent dat het ontwerpbestemmingsplan, het m.e.r beoordelingsbesluit en de ontwerp omgevingsvergunning gezamenlijk ter inzage liggen en u over de ontwerpbesluiten een zienswijze kunt indienen.

U kunt het plan inzien:

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0081H01/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven