Kennisgeving 1.3.1 Bro, inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Noordwijk aan Zee – Oude Zeeweg 76a’

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat het bestemmingsplan ‘Noordwijk aan Zee – Oude Zeeweg 76a’ wordt voorbereid en dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Noordwijk aan Zee – Oude Zeeweg 76a’ is vrijgegeven voor inspraak en vooroverleg.

Plan

Het plangebied is gelegen ten noordoosten van de wijk De Zuid, tussen de Emmaweg en de Oude Zeeweg / Prins Hendrikweg. Het bestemmingsplan biedt het juridisch en planologisch kader voor de ontwikkeling van een nieuwe woning ter vervanging van de huidige (zomer)woning. De woning komt aan de kant van de Emmaweg en wordt deels ondergronds uitgevoerd. De woning blijft binnen de maximale bouwhoogte van 3,5 en verandert qua bouwhoogte niet ten opzichte van de bestaande woning.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Noordwijk aan Zee – Oude Zeeweg 76a’ ligt met ingang van woensdag 4 juli tot en met dinsdag 14 augustus 2018 ter inzage. Het plan is in te zien in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering: NL.IMRO.0575.BPNZOudeZeeweg76A-VO01.

Inloopavond

Op maandag 9 juli 2018 is er een inloopavond. Geïnteresseerden kunnen het ter inzage liggende voorontwerpbestemmingsplan inzien en daarover vragen stellen. Belangstellenden zijn welkom van 19:30 tot 20:30 uur in zaal 0.11 op de locatie Goohorstlaan 10 te Noordwijk.

Inspraakreactie

Gedurende de termijn dat het voorontwerp ter inzage ligt, kan een ieder - bij voorkeur schriftelijk - een inspraakreactie naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Het is ook mogelijk mondeling een inspraakreactie naar voren te brengen.

Uw schriftelijke inspraakreactie dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 298, 2200 AG te Noordwijk, onder vermelding van ‘inspraakreactie bestemmingsplan Oude Zeeweg 76a’. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u binnen de genoemde termijn een afspraak maken met het team Ruimtelijke Ontwikkeling via T 071 - 36 60 000. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge inspraakreactie geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen de inspraakreactie betrekking heeft.

 

Naar boven