Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Bungalowpark Puik en Duin’

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bungalowpark Puik en Duin’ ter inzage ligt.

Plangebied

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bungalowpark Puik en Duin’ heeft betrekking op een voormalig agrarisch perceel dat direct ten zuiden aansluitend is gesitueerd op het bestaande bungalowpark ‘Puik en Duin’, Duinweg 80 te Noordwijk. Op dit perceel grond wil de eigenaar van het bungalowpark vijf nieuwe vakantiebungalows gaan realiseren.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bungalowpark Puik en Duin’ ligt met ingang van woensdag 4 juli tot en met dinsdag 14 augustus 2018 voor een ieder ter inzage. U kunt het document raadplegen in het gemeentehuis, Voorstraat 42 te Noordwijk en via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering NL.IMRO.0575.BPDRPuikDuin-ON01

Zienswijze

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder –bij voorkeur schriftelijk- een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Het is ook mogelijk mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Uw schriftelijke zienswijze dient u te richten aan de gemeenteraad, Postbus 298, 2200 AG te Noordwijk, onder vermelding van ‘zienswijze Bungalowpark Puik en Duin’. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge zienswijze naar voren te brengen, dan kunt u binnen genoemde termijn van zes weken een afspraak maken via T 071-3660274. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijze geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven