Ontwerp wijzigingsplanBergwijkpark 2015 (infrastructuur en openbare ruimte) en ontwerpbesluit reconstructie en hogere waarden geluid

Logo Diemen

 

Burgemeester en wethouders maken conform artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp wijzigingsplan “1e wijziging Bergwijkpark 2015 (infrastructuur en openbare ruimte)” met ingang van 29 juni 2018 ter inzage ligt. Het wijzigingsplan heeft betrekking op een nieuwe situering van wegen, openbaar groen en water in Holland Park te Diemen.

Het college van burgemeester en wethouders hebben op 25 juni 2018 op grond van artikel 99 Wet geluidhinder een besluit tot reconstructie in verband met herstructurering van infrastructuur en op grond van 100a Wet geluidhinder een besluit tot hogere grenswaarden vastgesteld voor dit wijzigingsplan. Het besluit voorziet in het reconstrueren van de Berwijkdreef en de Eekholt. Het besluit voorziet tevens in verband met het wijzigingsplan in het verlenen van hogere waarden voor woningen aan Polderland, Waterkant en Diemerdreef.

Het ontwerp wijzigingsplan en het ontwerp reconstructie- en hogere waardenbesluit liggen van 29 juni tot en met 9 augustus 2018 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage. Ook zijn het ontwerp wijzigingsplan en de ontwerpbesluiten te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de planidn NL.IMRO.0384.WP1Bergwijkpark-OW01

Gedurende deze periode kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken via het Klant Contact Centrum (telefoonnummer (020) 31 44 888).

Naar boven