Voorbereidingsbesluit parkeren Boxtel 2018

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken ingevolge artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening in samenhang met artikel 3:42 Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad op 3 juli 2018 heeft besloten:

  • 1.

    In overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening te verklaren dat voor de gronden van de gemeente Boxtel, zoals die op de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte tekening nader zijn aangegeven, een bestemmingsplan wordt voorbereid.

  • 2.

    Dat het voorbereidingsbesluit op 4 juli 2018 in werking treedt.

     

Met het voorbereidingsbesluit wordt beoogd de ruimtelijke consequenties ten aanzien van parkeren bij ruimtelijke ontwikkelingen binnen het gehele grondgebied van de gemeente Boxtel te reguleren. Het voorbereidingsbesluit geldt voor de duur van een jaar.

Ter in zage

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaart kunt u met ingang van woensdag 4 juli 2018 inzien. De betreffende stukken kunt u digitaal raadplegen via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl. Het voorbereidingsbesluit is bekend onder nummer NL.IMRO.0757.Vb00parkerenBoxtel-VST1.

Daarnaast kunt u de stukken inzien in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag tevens van 17.00 tot 19.30 uur.

Tegen het voorbereidingsbesluit is op grond van artikel 8:5 Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en/of beroep mogelijk.

Wetgeving

Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing. Let op! De link naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 21 juni 2018. Als u op de link klikt krijgt u de tekst te zien zoals deze op 21 juni 2018 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden

Van toepassing op deze bekendmaking is:

Wet ruimtelijke ordening, artikel 3.7

Algemene wet bestuursrecht, artikel 3:42

Algemene wet bestuursrecht, artikel 8:5

Boxtel, 4 juli 2018

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

De secretaris, H.A.M. van Berkel

De burgemeester, M. Buijs

Naar boven