Bekendmaking wijzigingsplan Westeinde 9 te Oostzaan ongewijzigd vastgesteld

Logo Oostzaan

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken op grond van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 19 juni 2018 het wijzigingsplan Westeinde 9 te Oostzaan ongewijzigd hebben vastgesteld. Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn binnen de gestelde termijn geen zienswijzen ingediend. Het wijzigingsplan is derhalve ongewijzigd vastgesteld.

 

Inhoud in het kort

De eigenaar van het perceel Westeinde 9 te Oostzaan wil uitbreiden. Binnen de huidige begrenzing van het perceel is dit echter niet mogelijk, omdat er te weinig verkeersruimte overblijft voor vrachtauto’s om de draaicirkel te kunnen maken naar de laad- en losperrons. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk de nieuwe bedrijfsbebouwing 3 meter naar achter te plaatsen, waardoor dit knelpunt wordt opgelost.

 

Waar en wanneer kunt u het besluit inzien?

Het wijzigingsplan met het IDN NL.IMRO.0431.BW256073-0301 met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 28 juni 2018 gedurende zes weken (tot en met woensdag 8 augustus 2018) ter inzage in het gemeentehuis van Oostzaan aan de Kerkbuurt 4 te Oostzaan. Voor openingstijden of het maken van een afspraak verwijzen wij u naar de website https://www.oostzaan.nl

 

Inzage

Het plan is direct raadpleegbaar op https://www.ruimtelijkeplannen.nl. Kies ‘geavanceerd zoeken’. Vul bij het tabblad ‘ID’ het planIdn verder aan met 0431. BW256073-0301 en kies ‘zoeken’.

 

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kunnen:

- belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

- belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;

beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u tegen het vaststellingsbesluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking, waardoor het wijzigingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. U kunt bij afzonderlijke brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn van 6 weken is ingediend dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven