Ontwerpbestemmingsplan “Boterdorp2018”, Bergschenhoek, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van dinsdag 26 juni tot en met maandag 6 augustus 2018 het ontwerpbestemmingsplan “Boterdorp 2018” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0185-ONTW voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is een actualisering van het bestaande bestemmingsplan “Boterdorp” en maakt geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk. De bestaande wijzigingsbevoegdheid voor de locatie Berkelseweg 17 wordt ook ongewijzigd overgenomen. Voor de ontwikkeling op deze locatie zal een aparte procedure doorlopen worden.

De wijk ligt in de bebouwde kom van Bergschenhoek en wordt globaal begrensd door de Maria Enzersdorflaan, de Berkelseweg, de watergang op de grens van het centrum van Bergschenhoek, de Bergweg Noord en de watergang op de grens met de woonwijk Boterdorp Zuidwest.

De wijzigingen t.o.v. het voorontwerp zijn opgenomen in de ‘Nota inspraak en overleg bestemmingsplan “Boterdorp 2018”’, die als bijlage 2 bij de toelichting is opgenomen.

Zienswijzen

U kunt het ontwerpplan inzien van 26 juni tot en met 6 augustus 2018:

  • via ruimtelijkeplannen.nl http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1621.BP0185-ONTW.

  • via Ruimtelijke plannen Lansingerland http://1621.roview.net/

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van het college van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0185/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven