Ontwerpbestemmingsplan “Ameide, Broekseweg 94-94” ter inzage

Logo Zederik

Het college van de gemeente Zederik maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Ameide, Broekseweg 92-94” vanaf 29 juni 2018 zes weken ter inzage ligt bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis van Zederik. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het bestemmingsplan voorziet in een herbestemming van de locatie Broekseweg 94-96 in Ameide. De nieuwe bestemming is gericht op een manege met ondergeschikte horeca, zorg en de vestiging van een assemblagebedrijf en de realisatie van een woning in het bestaande hoofdgebouw alsmede een nieuwe vrijstaande woning.

 

Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen. Dat betekent dat u uw mening over dit voorgenomen besluit kunt geven. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van de gemeente Zederik, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0183) 35 65 00.

Naar boven