Wijzigingsplan Kastanjelaan 13-14-14A, Sassenheim ongewijzigd vastgesteld

Logo Teylingen

 

Toelichting wijzigingsplan

Voor de Kastanjelaan 13-14-14A in Sassenheim is verzocht om de bestaande twee voormalige bedrijfswoningen aan de Kastanjelaan slopen en een nieuwe vrijstaande woning terug te plaatsen. Het plan is daarnaast om in een deel van de voormalige bollenschuur drie aaneengeschakelde woningen in de vrije sector te realiseren. Deze ontwikkeling past in de wijzigingsbevoegdheid op deze locatie, opgenomen in bestemmingsplan Sassenheim-Centrum (2012). Voor het overige deel van de bollenschuur is het plan om twee gestapelde woningen te realiseren. Dit deel past niet in de wijzigingsbevoegdheid, maar zal mogelijk zijn met toepassing van de zogenaamde kruimelgevallenregeling. De gestapelde woningen vallen daarom niet onder dit wijzigingsplan. Er zijn geen zienswijzen ingebracht op het ontwerpwijzigingsplan. Het wijzigingsplan is daarom ongewijzigd vastgesteld op 19 juni 2018.

Terinzagelegging

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt van donderdag 28 juni tot en met donderdag 9 augustus 2018 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor in Sassenheim.

Inzien

U kunt het wijzigingsplan inzien bij het Contactcentrum in het Gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 te Sassenheim.

De digitale versie van dit vastgestelde wijzigingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder Bouwen en verbouwen – Bestemmingsplannen en projecten – Sassenheim– Kastanjelaan 13-14-14A, Sassenheim vindt u een link naar het digitale wijzigingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf-bestand van de analoge versie van het wijzigingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

 

Beroep Van vrijdag 29 juni tot en met donderdag 9 augustus 2018 is het instellen van be­roep mogelijk voor:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan naar voren hebben gebracht.

  • 2.

    belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tij­dig een zienswijze bij het college kenbaar te maken.

  • 3.

    iedere belanghebbende wat betreft de wijzigingen die het college bij de vaststel­ling ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan heeft aange­bracht.

 

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Het vaststellingsbesluit treedt op vrijdag 10 augustus 2018 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met de heer Fariq Ishaak van de afdeling Ruimte. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 14 0252.

Naar boven