Voornemen verlenen omgevingsvergunning, (inpandig) transformeren van het gebouw tot woongebouw met 16 appartementen ten behoeve van sociale huurwoningen, Papaverhoek 1, 1032 JZ, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt bekend dat zij voor

 

het gebouw Papaverhoek 1, 1032 JZ voornemens is om een omgevingsvergunning te verlenen voor het (inpandig) transformeren van het gebouw tot woongebouw met 16 appartementen ten behoeve van sociale huurwoningen ("bouwen", "gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met ruimtelijke regels" en "verrichten van handelingen aan een beschermd monument"). Het ontwerp van het besluit ligt gedurende zes weken na 27 juni 2018 voor een ieder ter inzage. Tevens maakt zij bekend dat zij voornemens is om hogere waarden vast te stellen vanwege lawaai door verkeer. De ontwerpen van beide besluiten liggen gedurende zes weken na 27 juni 2018 voor een ieder ter inzage bij het stadsloket van het stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000, 1025 XL Amsterdam. Het stadsloket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

 

ZIENSWIJZE

Tijdens de periode van terinzagelegging kan door een ieder een zienswijze worden ingediend tegen het ontwerpbesluit met betrekking tot de eerste fase van de omgevingsvergunning. Tijdens de periode van terinzagelegging kan door een belanghebbende een zienswijze worden ingediend tegen het ontwerpbesluit hogere waarde. De zienswijzen moeten worden gericht aan dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, t.a.v. de afdeling Vergunningen/Team Bouw, postbus 37608, 1030 BB te Amsterdam.)

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met F. Tghanimt, telefoonnummer 020 252 9149 (niet aanwezig op vrijdag), of per e-mail (f.tghanimt@amsterdam.nl).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men belanghebbende is en een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend.

Dossiernummer: OLO3668599/Z18-85184

 

Amsterdam, 27 juni 2018

 

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord

 

Naar boven