‘KERN VIANEN 2006, BERKENKAMP ONG.’

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 lid 1 Wet ruimtelijke ordening is aangegaan en de zakelijke beschrijving ter inzage wordt gelegd.

De anterieure overeenkomst is aangegaan op 18 april 2018 met de eigenaren van het perceel, plaatselijk bekend als Berkenkamp ong, kadastraal bekend als gemeente Cuijk, sectie B, nummer 1312. De overeenkomst heeft betrekking op de herziening van het bestemmingsplan ten behoeve van het realiseren van 3 woningen.

 

Omdat de overeenkomt is aangegaan voordat het bestemmingsplan hiervoor van kracht wordt, wordt deze overeenkomst een anterieure overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de ontwikkeling van de woningen, de rechten en plichten als ook over de eventuele vergoeding van de kosten ten aanzien van de planologische medewerking die de gemeente voornemens is te verlenen.

 

De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst ligt zes weken ter inzage van dinsdag 26 juni 2018 tot en met maandag 6 augustus 2018. Een uitgeprint exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

 

Cuijk, 25 juni 2018

 

Naar boven