ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘KERN VIANEN 2006, BERKENKAMP ONG.’

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Vianen 2006, Berkenkamp ong.’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan.

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Kern Vianen 2006, Berkenkamp ong.’ de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd. Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd.

 

Het plangebied ligt tussen de woningen Berkenkamp 7 en 15 (5434 PC) te Vianen. Het plan maakt de realisatie van drie vrijstaande woningen aan de Berkenkamp mogelijk.

 

Naar aanleiding van de inspraakreacties op het voorontwerpbestemmingsplan en ambtelijke wijzigingen is het plan op enkele punten gewijzigd. Voor een volledig overzicht wordt verwezen naar de nota van inspraak. De meest ingrijpende wijzigingen zijn:

1. Er is een aanvullend flora en fauna onderzoek opgenomen in het plan;

2. De extra tuinen zijn uit het beeldkwaliteitsplan geschrapt.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage van dinsdag 26 juni 2018 tot en met maandag 6 augustus 2018. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder identificatienummer NL.IMRO.1684.BPberkenkampong-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze moet u contact opnemen met Arthur Hermans van de afdeling Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0485-460300.

 

Cuijk, 25 juni 2018

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven