Uitwerkingsplan Meeroevers vlek 3 het Eiland

Logo Groningen

Het ontwerpuitwerkingsplan ‘Meeroevers vlek 3 het Eiland’, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 21 juni 2018 gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentelijk Loket Bouwen en Wonen, Harm Buiterplein 1 op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur, van 14.00 tot 17.00 uur uitsluitend op afspraak. Exemplaren van het ontwerpuitwerkingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken zijn op aanvraag tegen betaling op bovenvermeld adres verkrijgbaar.

Het ontwerpuitwerkingsplan is opgesteld ten behoeve van een nieuw woningbouwplan op Vlek 3 (Het Eiland), direct gelegen aan de Woldmeerweg nabij het zuidelijk voorzieningencentrum in Meeroevers in Meerstad. Het plangebied vormt een onderdeel van het bestemmingsplan Meerstad Midden-West.

U kunt het ontwerpuitwerkingsplan ook inzien op gemeente.groningen.nl/projecten-en-bestemmingsplannen. U komt bij de pdf-bestanden (‘papieren versie’) van het plan door aanklikken van het uitwerkingsplan onder ‘Actuele bestemmingsplannen’. U kunt daar ook doorklikken naar de digitale bestemmingsplankaart. Het identificatienummer is NL.IMRO.0014.UP006Meeroevers3-ow01. Deze kaart vindt u ook op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.  

Met ingang van 21 juni tot en met 1 augustus 2018 kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar Ruimtelijk Beleid & Ontwerp, Postbus 7081, 9701 JB Groningen.

U kunt ook een zienswijze indienen via de website gemeente.groningen.nl/actuele-bestemmingsplannen. Dit kan uitsluitend door gebruik te maken van het webformulier dat u vindt onder ‘Online zienswijze indienen’ bij het uitwerkingsplan. U krijgt direct een bevestiging van ontvangst.Als u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen kunt u een afspraak maken met Ruimtelijk Beleid & Ontwerp, tel. (050) 367 8255.

 

Gemeente Groningen, 20 juni 2018

Naar boven