Bekendmaking voorbereidingsbesluit Driestedenweg 55 en 57, 1662 BG De Weere

Logo Opmeer

Het college van burgemeester en wethouders van Opmeer maakt ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 14 juni 2018 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor het perceel Driestedenweg 57 en een gedeelte van het perceel Driestedenweg 55 te De Weere, zoals aangegeven op de bij dit besluit horende kaart met planidentificatienummer NL.IMRO.0432.VBDriestedenweg 57.VA01.

Het voorbereidingsbesluit is genomen om ongewenste ruimtelijke ontwikkelingen tegen te gaan. Op grond van het besluit is het, binnen de begrenzing waarvoor het besluit geldt, niet toegestaan om het gebruik van gronden of bouwwerken zonder omgevingsvergunning te wijzigen.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 21 juni 2018 en geldt voor de duur van één jaar.

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van donderdag 21 juni 2018 gedurende 6 weken op werkdagen tijdens de gebruikelijke openingstijden ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Het voorbereidingsbesluit is elektronisch raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0432.VBDriestedenweg 57.VA01.)

Tegen een voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven