Bekendmaking ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Brede school en woningen, Spijk”, gemeente Lingewaal

Logo Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan “Brede school en woningen, Spijk” bekend.

 

Toelichting.

In het kader van het Manifest van Lingewaal zal een nieuw gebouw gerealiseerd worden achter het dorpshuis als nieuw onderkomen voor CBS de Hoeksteen, die nu gevestigd is aan de Spijkse Kweldijk. Hierdoor worden de maatschappelijke voorzieningen in de kern Spijk meer geclusterd. Naast de brede school is woningbouw meegenomen in het ontwerpbestemmingsplan.

 

Ter inzage.

Vanaf donderdag 21 juni 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Brede school en woningen, Spijk” gedurende zes weken (tot en met 1 augustus 2018) voor éénieder ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, tijdens openingstijden. Buiten de openingstijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000.

 

Digitaal raadplegen.

Het bestemmingsplan is beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0733.BpSpkAchterDorpsh-OW01 Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl >>> wonen, (ver)bouwen en verhuizen >>> bestemmingsplannen >>> plannen in procedure kennisnemen van het ontwerpbestemmingsplan.

 

Zienswijzen.

Tijdens de termijn van ter inzagelegging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN  Asperen.

 

Naar boven